Meille tuli aikuinen sininenwieneruros Hyrrälle puolisoksi. Wienerit ovat erityisesti lihakaneina verrattomia. Tarkoitus olisi meilläkin jossain vaiheessa syödä ja syöttää koirillekin itse kasvatettua kania.  Hieman huolta aiheutti, kun sulhaskandidaatti päätti karata, mutta onneksi vuorokauden karkureissun jälkeen poika saatiin kiinni. Hyrrän avulla, kukapa sitä voisi nättiä tyttöä vastustaa... Samalla kyydillä Islanderin kanssa tuli 8 viikon ikäinen ranskanluppanaaras, Hapsu. Oikea söpöliini, vielä se on Hemmoa pienempi, muttei kauaa.

Hoitokutut lähtivät kotiin, toivottavasti ovat tiineenä. Kiimoja niillä ei kyllä enää tullut, joten voipi olla tärpännyt. Omien elukoiden mahat kasvaa hurjaa vauhtia ja vielä olisi kuukausi aikaa synnytyksiin. Pari vähän epävarmaa tapausta on, joista en uskalla vielä toivoa. Utareet niillä kaikilla kyllä tuntuisi kasvaneen ja potkujakin tuntuu. Jännää! 

Lisätääs vielä, että kanat munivat täydellä teholla, joten jos kiinnostaa maatiaiskanan munat, niin ottakaa yhteyttä. [email protected] Osa karitsoista, kileistä ja pupuista tulevat myös myyntiin, voi kysellä niitäkin. :)