Pirre panttasi kiliään 6 päivää yli lasketun, eikä maitokaan ollut oikein noussut. Ja yksi iso pukki sieltä tuli. :) Hienosti Pirre hoiti homman ja mun hommaksi jäi vain tissien "aukaisu". Pirren maha oli tosi iso, joten olin yllättynyt, että vain yksi tuli. Ja mä kun niin olin toivonut Pirreltä kuttua... Mutta ihana poika se on, oikea mamman lellipoika, se saa jakamattoman huomion. 

Kaikki pikkuiset ovat tosi reippaita, peräkanaa ne menevät pukkilaukkaa ympäri tarhaa ja kilit käyvät omilla reissuilla myös aidan ulkopuolella. Sujuvasti ne solahtavat aidan raosta. Tänään laitoin niille vihdoin korvikset, karitsat eivät älähtäneetkään, mutta kilit huusivat suoraa huutoa jo, kun otin ne kiinni. Lievää teatraalisuutta.  Kaikille kileille on kodit ja kahdelle pässillekin. 2 jää toistaiseksi kotiin, kuten myös Chewien uuhikaritsa. Huhtikuun lopulla tai toukokuussa on Unnalla laskettu aika. Sillä on ihan hervoton maha ja se on pudottanut kaiken villan mahasta ja perästä. Mitäköhän sieltä tulee, mielenkiinnolla odotan, koska siltä haluaisin jättää pässin ja uuhen kotiin. 100% jaalalaisia siis tulossa.

Tiputkin ovat kasvaneet, Anni edelleenkin niitä hienosti opastaa. Vielä en uskalla niitä laittaa samaan muiden kanssa, ettei vaan ketään nokita. Tipuistakin kahdelle on jo löytynyt koti, 2 kukkoa on lisäksi vailla kotia. Tai sitten päästään taas syömään kukkoa viinissä. 

Hyrrä-kani on ollut taas Islanderin kanssa, josko tulisi tiineeksi. Katsotaan, katsotaan, olisihan se ihana saada pikkuisia ristinokkia.