Antsalle tuli tyttöjä kylään. Pari astumista näin, mutta tytöt jäivät vielä seuraavaan mahdolliseen kiimaan, jos ei tärpännyt ekasta. Antsa karkasi lainatyttöjen luota kiimaisen uuhen luo... Ja samasta aidankohdasta meni sitten muutkin, joten otin sitten aidan kokonaan pois. Pomokutut mittelivät jonkin aikaa, kunnes laumanjohtajuus selvisi. Pirre sai jatkaa myös muuttuneen lauman johtajana.

Olen kyttäillyt uuhien ja kuttujen mahoja, josko olisivat tiineenä, mutta en osaa sanoa juuta enkä jaata. Kutuilla mahat on vähän levinneet alhaalta, mutta voihan se heinän syönnistäkin levitä... Uuhet eivät juurikaan ole levinneet, mutta en ole niiltä kiimoja nähnyt, paitsi Rebecalta, kun Antsa lähti sitä vokottelemaan... Chewie on kesyyntynyt normaalitilastaan, mutta muista en ole mitään muutosta nähnyt. :( Lasketut ajat ovat maaliskuun puolen välin jälkeen, joten onhan siihen vielä aikaa...

Laumaan tuli taas uusi kana, Mäntsälästä. :D Kaikki tiet näyttävät vievän Mäntsälään. Agrin pihalla vaihtoi omistajaa pieni kääpiökochin-mille fleur-risteytyskana. Ajattelin kokeilla, josko tuo hautoisi viiriäisenmunia joskus. Nuo käppänät ovat tunnettuja hautomahulluudesta, toivotaan, että tämä pieni kanakin hautoisi. :) Martti-kukko antoi tervetuloa-polkemisen ja raukkapieni säikähti, joten laitoin sen omaan koppaan, ainakin seuraavaksi yöksi.